میانگین نگهداری شارژ باطری گوشی های هوشمندی که از اندروید یا همان روبات سبز کوچک خودمان استفاده می کنند تقریبا 5 ساعت و 38 دقیقه است و این زمان برای تبلت های اندرویدی معادل با 6 ساعت و 38 دقیقه می باشد ، یعنی 1 ساعت بیشتر . اما با فرض اینکه شما در طول یک روز تمام وقت خود را صرف گوشی خود بکنید ، مطمئنا یک بار شارژ کردن باطری جواب گوی کار شما نخواهد بود . البته شما می توانید با خرید Power Pack ها که به طور معمول شامل یک باطری و یک درگاه USB هستند ، زمان بیشتری از گوشی هوشمند خود استفاده کنید ، اما قیمت این دستگاه ها حداقل 20 دلار است !
اگر می خواهید پول خود را خرج نکنید ، ما برای شما لیستی 10 گانه از روش های افزایش نگهداری شارژ باطری تهیه کرده ایم که می توانید با رعایت هر کدام ، طول عمر شارژ باطری خود را افزایش دهید .
برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...
1 - امواج رادیو ای دستگاه خود را خاموش کنید .
شاید فکر کنید ، تنها به خاطر اینکه از Wi-Fi ، Bluetooth و یا HotSpot خود کار نمی کشید ، باطری ای در این میان مصرف نمی شود . آما واقعیت بر عکس است . روشن بودن آن ها باعث می شوند تا مصرف باطری شما به شدت افزایش یابد . پس بهتر است که به این بچه های بد فرصت ندهید و در زمانی که به آن ها نیازی ندارید ، با خاموش کردن ، ساکتشان کنید !
برای خاموش کردن امواج Wi-Fi :
وارد منوی تنظیمات دستگاه اندرویدی خود شوید و گزینه ی Wireless & Networks را انتخاب کنید .
تیک مربع کنار Wi-Fi را بردارید ، پس از آن مشاهده می کنید که آنتن دهی Wi-Fi خاموش خواهد شد .
دقیقا همین کار را برای Bluetooth خود انجام دهید تا آن را نیز خاموش کنید .
برای خاموش کردن Hotspot موبایل :
دوباره وارد منوی تنظیمات گوشی شوید و از آن جا به بخش Wireless & Networks بروید .
گزینه ی USB Tethering and Mobile Wi-Fi Hotspot را غیر فعال کنید .
2 - سرویس مکانیابی خود را غیر فعال کنید .
GPS و سرویس های موقعیت یابی همانند Google Maps فعال بودنشان در بسیاری از مواقع به کمک ما می آیند و واقعا مفید هستند ! اما زمانی که واقعا به آن ها نیازی ندارید ، غیر فعالشان کنید .
نحوه ی غیر فعال سازی سرویس های موقعیت یابی :
همانند قبل وارد منوی تنظیمات گوشی خود شوید ، اما این بار گزینه ی Location & Security را انتخاب کنید .
گزینه هایی مانند Google Location Services و Standalone GPS Services را غیر فعال کنید .
اگر از حامل های خاصی استفاده می کنید که گوشی ها مخصوص آن حامل ساخته شده اند ( همانند Verizon ) ، گزینه های مربوط به این حامل ها را که در همین منو ایجاد شده اند را غیر فعال کنید .
3 - داده های مصرفی در پیش زمینه را غیر فعال کنید .
برخی از برنامه هایی متصل به وب ، سرویس های پست الکترونیکی همانند Gmail و حتی فروشگاه های اندرویدی ، به دور از چشم کاربر ، در پیش زمینه مشغول به جمع آوری داده هستند . اگرچه این جمع آوری داده به نفع کاربر است اما واقعا بر روی باطری گوشی هوشمند شما اثر گذار هستند .
نحوه ی غیر فعال سازی داده های پس زمینه
مثل همیشه وارد منوی تنظیمات شوید و پس از آن به بخش Battery & Data Management بروید . وارد تب Data Delivery شوید و گزینه ی Background Data را غیر فعال کنید .
4 - از حالت 4G به حالت 3G بروید .
رفتن به حالت 3G از حالت 4G زمانی که نمی خواهید فایل های بزرگ را از اینترنت دانلود کنید و یا از برنامه هایی که به شدت نیازمند اینترنت هستند استفاده نمی کنید ، می تواند اثر بسیار مثبتی برای روی باطری شما بگذارد .
متاسفانه روش تغییر حالت از 3G به 4G و بلعکس ، از گوشی تا گوشی دیگر و یا حامل تا حامل دیگر متفاوت است . اما در پایین ، دو روش از استفاده شده ترین روش های تغییر حالت شبکه را برای شما می آوریم . توجه کنید که اگر برای شما کار نکرد ، اجازه ی تغییر آن را ندارید .
روش اول :
بار دیگر وارد منوی تنظیمات شوید و به قسمت Wireless & Networks بروید .
وارد بخش Mobile Networks شوید و گزینه ی Network Mode را انتخاب کنید .
گزینه ی CDMA Only را انتخاب کنید و پس از آن خواهید دید که گوشی شما از حالت 4G خارج شده و به حالت 3G می رود .
روش دوم :
از منوی تنظیمات وارد Wireless & Networks شوید .
در همان جا گزینه ی 4G را غیر فعال کنید !
در این روش پس از اتصال شما به اینترنت با پیغام " ارتباط نداشتن به اینترنت " موجه می شود که پس از آن ، گوشی سریعا به شبکه ی 3G متصل می شود .
برخی از دستگاه ها به شما این اجازه را می دهند که از شبکه ی پر مصرف 4G به شبکه ی کم مصرف 2G مهاجرت کنید .
برای این کار :
از منوی تنظیمات وارد بخش Wireless & Networks شوید .
گزینه ی Mobile Network را انتخاب کنید .
گزینه ی “Use only 2G networks.” را فعال کنید . توجه داشته باشید که در این حالت به دیتا دسترسی نخواهید داشت .
5 - باز خورد کلید های لمسی
فعال سازی این گزینه باعث می شود که در هنگام لمس کلید های نرم افزای ، عمل همانند لرزیدن گوشی را تجربه کنید . درست است که با فعال سازی این گزینه ، فشردن کلید ها مخصوصا هنگام تایپ کردن طبیعی تر جلوه می کنند اما باید بدانید که بر روی باطری شما اثر به سزایی خواهد گذاشت .
نحوه ی غیر فعال سازی این گزینه :
از منوی تنظیمات گوشی وارد قسمت Sound شوید .
گزینه ی Vibrate را غیر فعال کنید و یا آن را بر روی حالت Never قرار دهید تا در هنگام دریافت تماس نیز لرزیدن گوشی غیر فعال شود .
پایین تر بیایید و گزینه Haptic Feedback یا Vibrate Feedback را غیر فعال کنید تا لرزیدن گوشی هنگام لمس دکمه های نرم افزاری غیر فعال شوند .
6 - نور صفحه نمایش گوشی خود را کمتر کنید .
یکی از پرمصرف ترین اجزای گوشی شما ، صفحه نمایش آن است . پس برای همین است که می گوییم میزان نور آن را پایین بیاورید ( البته تا جایی که با آن مشکلی نداشته باشید ) .
برای این کار :
از منوی تنظیمات وارد بخش Display شوید .
گزینه ی Brightness را انتخاب کنید و پس از آن اولین کاری که می کنید این است که تیک مربوط به گزینه ی تنظیم نور خودکار یا Automatic Brightness را بردارید . با این کار به گوشی خود می گویید که دیگر نور با با توجه به سنسور خود تنظیم نکند .
میزان نور صفحه را تا 30 درصد بیاورید . البته حتما نباید آن را تا 30 درصد بیاورید . می تانید با توجه به میزان نوری که برای شما کافی است آن را تنظیم کنید .
اگر واقع می خواهید که شارژ باطری خود را نگهدارید ، پس آن را تا جایی که ممکن است کم نور کنید ! اگرچه کار با گوشی را سخت می سازد .
7 - زمان روشنایی ماندن صفحه نمایش گوشی خود را کم تر کنید .
حتی اگر میزان نور دهی صفحه نمایش گوشی خود را تا آخرین اندازه کم کرده باشید ، هنوز هم صفحه نمایش ، باطری گوشی شما را مصرف می کند . پس بهتر است تا زمان روشن ماندن گوشی خود را کم تر کنید .
وارد بخش Display از منوی تنظیمات شوید .
Timeout را انتخاب کرده و آن را در حلت 30 ثانیه قرار دهید .
8 - یک تصویر پیش زمینه ساده با رنگ مشکی انتخاب کنید .
صفحه نمایش های AMOLED و S**upe**r AMOLED به کاربران خود رنگ هایی غنی شده ارائه می دهند . به طور طبیعی شما نیز مانند دیگران دوست دارید از این ویژگی خوب استفاده کنید و تصاویر پیش زمینه رنگارنگی را به عنوان Walpaper گوشی خود انتخاب کنید . اما حقیقت این است که هرچه Walpaper شما رنگ های بیشتری داشته باشد ، به همان میزان نیز باطری بیشتری مصرف می شود . این قضیه برای Walpaper های زنده یا همان Live Walpaper ها نیز صدق می کند . اگر باطری گوشی شما نفس های آخر خود را می کشد ، پس سریعا تصویر پیش زمینه گوشی خود را به یک تصویر مشکی ساده تغییر دهید . این نکته را بدانید که رنگ های کمتر باعث مصرف کمتر باطری می شوند .
متاسفانه به طور پیش فرض هیچ تصویر زمینه ی مشکی ساده ای برای اندروید وجود ندارد ! اما همان طور که می دانید اندروید است ! پس می تواند به راحتی یکی از این تصاویر را از فروشگاه اندروید دانلود کنید .
برای این کار :
برنامه ی No Wallpaper را از فروشگاه اندرویدی دانلود کنید .
هنگامی که برنامه را نصب کردید ، دکمه ی Android Setting را از روی صفحه نمایش فشار دهید .
وارد بخش Wallpaper > Live Wallpapers شوید .
لیست را به طرف پایین بکشید تا گزینه ی No Wallpaper را پیدا کنید . آن را انتخاب کنید و پس از آن خواهید دید که تصویر صفحه نمایش گوشی شما کاملا سیاه شده است .
9 - پیام های فوری را خاموش کنید .
Google Talk ( که نام آن به Hangouts تغییر کرده است ) و سایر برنامه های پیام رسانی فوری می توانند فشارهای بیهوده ای را به باطری شما وارد کنند . حقیقت این است که زمانی که شما گوشی خود را روشن می کنید ، Google Talk شما را به طور خودکار وارد برنامه می کند .
برای غیر فعال سازی ورود غیر خودکار مراحل زیر را طی کنید :
Google Talk را باز کنید و وارد Android Setting شوید .
تیک گزینه ی Automatically Sign In را بردارید .
اگر Google Talk در حال اجراست ، لازم است که از حساب کاربری خود خارج شوید و برنامه را ببندید . برای این کار :
Google Talk را باز کنید .
گزینه ی Android Settings را انتخاب کنید و گزینه ی Sign out را بزنید .
10 - به روز رسانی خودکار برای ویجت ها را غیر فعال کنید .
ویجت های Live یا همان زنده و فعالی که در صفحه ی اصلی قرار میگیرند ، همانند ویجت هایی که آخرین اخبار و یا وضعیت آب و هوا را ارائه می کنند ، با منبع مربوطه ارتباط برقرار می کنند تا اطلاعات خود را به روز رسانی کنند . برخی از ویجت ها این امکان را به شما می دهند تا آن ها را غیر فعال کنید ، این درصورتی است که باقی ویجت ها باید به طور کامل از روی گوشی شما پاک شوند .
برای غیر فعال سازی خودکار ویجت :
یکی از ویجت ها را باز کنید و دکمه ی Setting گوشی خود را فشار دهید .
از قسمت باز شده می توانید زمان به روز رسانی ویجت را تعیین کنید .
برای مثال ویجت اخبار و آب و هوا در گوشی Nitro شرکت LG این امکان را به کار می دهد تا زمان به روز رسانی ویجت از حالت دستی به هر 15 دقیقه یک بار و بلعکس تغییر پیدا کند .
اما اگر ویجت شما ، از آن دسته ویجت هایی است که به شما اجازه نمی دهد تا زمان به روز رسانی خودکار آن را تغییر دهید و البته ضروری و امری حیاتی نیست به شما پیشنهاد می کنیم که آن را از روی صفحه پاک کنید . برای این کار :
ویجت مورد نظر را برای چند ثانیه فشار بدهید تا انتخاب شود .
ویجت را بر روی آیکون سطل زباله بکشید تا پاک شود .
منبع : http://blog.laptopmag.com/top-10-battery-saving-tips-for-android/2